M. de Koning VolkswagenM. de Koning Volkswagen
M. de Koning Autobedrijven

Bij M de Koning staat u op 1


Duurzaam genieten, schone lucht, helder water en het VW-logo. Wat hebben deze zaken met elkaar gemeen? Ze zijn stuk voor stuk helder blauw. Voor Volkswagen is blauw de kleur van het milieu. VW geeft daarom haar schoonste en meest duurzame modellen de toevoeging Blue mee. Dit is het BlueMotion-programma. Ook via research en recycling maakt Volkswagen serieus werk van duurzaamheid.

Bij Volkswagen gaat milieuvriendelijkheid hand in hand met fraaie en eigentijdse designs en maximaal rijplezier. Redenen genoeg een Volkswagen aan te schaffen. Bij ons, M. de Koning Autobedrijven, bent u daarvoor aan het juiste adres. 

Uitgebreide productkennis

Kiezen voor een automerk dat serieus werk maakt van duurzaamheid en het milieu is belangrijk in uw afweging. Maar er zijn ook andere factoren die uw keuze bepalen. Zoals professionaliteit en betrouwbaarheid, toegewijde service en eerlijk advies. Dit zijn precies de zaken die ons zo kenmerken. Als exclusief Volkswagen-dealer beschikken wij bovendien over uitgebreide kennis van onze producten. Anders gezegd: Volkswagen stroomt door onze aderen. Een gevoel dat wij op u overbrengen zodra u onze overzichtelijke showroom binnenstapt. 

Hooggekwalificeerde monteurs

Uw auto gaat u aan het hart. Dat geldt zeker voor uw veiligheid en die van uw gezin. U wilt er van overtuigd zijn dat de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto goed en betrouwbaar worden uitgevoerd. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. U kunt hiervoor terecht bij een van onze drie servicepunten in Capelle, Krimpen of Rotterdam. Wat u het beste uitkomt.

Schadeherstel

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Heeft u schade aan uw Volkswagen? De mensen van ons schadeherstelbedrijf helpen u snel op weg. Meer informatie hierover vindt u hier

Volkswagen mobiliteitsgarantie:

Binnen Nederland: 0800 - VW SERVICE (0800-555 7000)
In het buitenland: 00 31 33 49 49 101Winnaars Hornbach actie bekend!

M. de Koning Autobedrijven was in november aanwezig bij de feestelijke opening van de nieuwe Hornbach vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel en gaf daar 10 x een Volkswagen...
lees verder
Dealerkrant
Occasions

Zoek een occasion


Demonstratie auto's

Onze leverbare demonstratieauto's

  • Enkele maanden oud
  • Lage kilometerstanden
  • Zeer korte levertijd
  • Fabrieksgarantie

Bekijk aanbod

Nieuwe auto's

Nieuwe auto's op voorraad

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan nieuwe auto's. Aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar.

Bekijk aanbod


Direct leverbaar

Volkswagen Caddy
Bouwjaar: 2012
€ 9.740,00
Bekijk deze auto